A SPERANȚA Önsegélyző Pénztár egy nem banki pénzügyi intézmény, egy társulat a Székelyföldiek számára.

Emberek által jött létre az emberekért. Célja, a tagok önsegélyezése, egy közösség kialakítása, ami előnyöket szolgáljon minden részesnek, valamint annak a régiónak ahol tagjaink tevékenykednek.

Közösségünk jelenleg Hargita, Kovászna és Maros megyében tevékenykedik nyolc területi irodával. Az elkövetkezőkben terjeszkedni szeretnénk Szeben és Brassó megyékben is.

Szívesen látjuk tagként a területi irodáinkban:

HARGITA   |  maros  |   kovaszna

Tagként, akik a mi közösségünkhöz tartoznak, sok előnnyel rendelkeznek. Ilyenek a kedvezményes kölcsönök, az előnyös megtakarítások vagy a segítségnyújtás fontos, boldog vagy akár kellemetlen eseményekkor is.

Tevékenységünk központi eleme az EMBER, így más nem banki pénzügyi intézményekhez viszonyítva a SPERANȚA Önsegélyző Pénztár az a hely, ahol azt szeretnénk, hogy az emberek megértést és segítséget kapjanak, amit nem találunk nehéz feladatnak egy ilyen kiterjedésű régióban ennyi taggal. Ezen okból egy sorozat olyan előnnyel és kedvezménnyel tudunk szolgálni melyek nem fellelhetőek más hasonló rendszerben.

  • Hozzáférés kedvezményes kölcsönökhöz

Az időben és időre való részlettörlesztés jutalékkal ját.  Ha időben fizet, kevesebbet fizet.

  • Intelligens megtakarítási lehetőségek

Az általunk ajánlott megtakarítási javaslatok rövid és hosszú távon is előnyösek a kamat szempontjából, nagyobb kölcsönök szempontjából így lehetőséget biztosítunk Önöknek, hogy kiegészítsék az anyagi és pénzügyi réseket, melyekre szükségük van. 

  • Stabilitás és biztonság

A biztonságot és a stabilitást garantálja az emberközeliség, hogy a központi hangsúlyt az emberre helyezzük valamint a korrektségre és a törvényes keretek betartására. De a legnagyobb védnökünk mégis a 21 éves megbízható tevékenységünk.

  • Fontos események támogatása

Egyes események nagyobb pénzügyi beavatkozást igényelnek a tagok részéről. Ilyenkor a SPERANȚA Önsegélyző Pénztár több, különböző seg1tségben is részesíti Önöket.

  • Döntéshozás

A más banki intézmények vagy nem banki pénzügyi intézményekkel ellentétben a Székelyudvarhelyi SPERANȚA Önsegélyző Pénztár döntési lehetőséget biztosít minden tagjának. Tagként, ön meglehetősen sok jogot élvezhet, melyek kiteljesednek az Ön képviselőinek megválasztásában. Ön dönti el, hogy mi legyen a pénzével, milyen változásokon menjen át az egyesület és nem csak.

 

Bővebb információért keressen fel mineket:

Hargita   |  Maros  |   kovaszna

 

Válassza a biztonságot és a bizalmat ott, ahol mások több mint 23 éve megtalálták.