Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

NOUTĂȚI TEXT

Fondul Social Plus

Banii pot să îţi aducă bani prin simpla lor depunere. Indiferent de planul pe care îl ai, în ceea ce priveşte economiile, Fondul Social Plus îţi aduce o serie de avantaje ce te ajută să economiseşti inteligent şi precaut.

Un lucru e sigur: indiferent de planul de viitor pe care îl ai, simpla păstrare a lor într-un cont sau cash duce la devalorizarea lor. Cu alte cuvinte, dacă banii tăi nu se mişcă, devin mai puţini datorită inflaţiei şi a altor factori economici.

Acest plan de economisire este ideal dacă te gândeşti pe termen mediu sau scurt la a strânge bani. Fie că vrei să ai bani puşi deoparte pentru zile mai puţin bune, pentru evenimente importante precum educaţia copiilor, cumpărarea unei maşini sau a unei case, te vei bucura de cele mai bune condiţii.

Ce face pentru tine Fondul Social Plus?

 • Ai putere de decizie

Cu alte cuvinte, ai mereu posibilitatea de a decide ce se întâmplă cu banii tăi, dar și cu direcția asociației. Păstrând la bază principii democratice, C.A.R. Speranța își împarte veniturile excedente între membri aducând câștig celor ce acumulează în fondurile sociale.

 • Îți completează diferența de bani

Dacă te-ai hotărât ce vrei să faci cu banii strânși în fondul tău social, dar mai ai nevoie de ceva în plus, C.A.R. Speranța îți oferă diferența printr-un împrumut de până la 60.000 de lei.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul(obligatoriu)

Mesaj(obligatoriu)

Garanția seriozității noastre vine odată cu cei 20 de ani de activitate și cei peste 1400 de mebrii activi.
Alte informații

Prin contract, precum şi prin actele adiţionale se stabilesc toate condiţiile de repartizare a dobânzii, de majorare şi de restituire a fondului social. În acest fel te bucuri de claritate și simplitate.

Începând cu data de 01 martie 2016 pentru fondul social al membrilor se repartizează dobândă după cum urmează:

 1. 3,68 % pe an pentru fondul social cu termen de restituire de la 1 lună la 3 luni pentru membrii care nu au contractate imprumuturi;
 2. 6,30 % pe an pentru fondul social cu termen de restituire la o lună pentru membrii care au contractate imprumuturi;
 3. 4,68 % pe an pentru fondul social cu termen de restituire la 6 luni;
 4. 5,50 % pe an pentru fondul social cu termen de restituire lunară de 9 luni;
 5. 6,50 % pe an pentru fondul social cu termen de restituire la 12 luni;
 6. 7 ,50 % pe an pentru fondul social cu termen de restituire la 18 luni;
 7. 8,50 % pe an pentru fondul social cu termen de restituire la 24 de luni;
 8. 9,50 %o pe an pentru fondul social cu termen de restituire la 36 de luni;
 9. 6,50 % pe an pentru fondul social contractat in euro;