Doriti sa deveniti membru CAR Speranta?

ÎN ATENȚIA PERSOANELOR CARE DORESC SĂ DEVINĂMEMBRII AI CASEI DE AJUTOR RECIPROC SPERANȚA:

Conform art. 11 paragraf 1-3 din Hotărârea Adunării generale a membrilor CASEI DE AJUTOR RECIPROC SPERANȚA Nr. 1 din 30 martie 2019

 1. Taxa de înscriere este de 50 lei sumă în care sunt incluse comisionul pentru deschiderea contului de evidenţă şi a contului de fond social.
 2. Încasarea minimă la deschiderea contului de fond social este de  50 lei;
 3. Fondul social minim este de 450 lei. Pe seama acestei sume existentă al fondul social se poate contracta împrumu de cel mult 2.250 lei.

         PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI LEGĂTURA CU MANAGERII BIROURILOR TERITORIALE

COMISIONUL DE OPERARE ŞI EVIDENŢĂ

A CONTRACTELOR DE ÎMPRUMUT

pentru perioada 01.04.2019 – 31.03.2020 10 lei + 7,2 % din valoarea ratei şi dobânzii lunare pentru împrumutul cu termen de restituire între 3 şi 180 luni;

 1. Pentru toate categoriile de contracte de împrumut comisionul care se plăteşte la încheierea contractului este de 1,8% din valoarea împrumutului.
 2. Pentru membrii care plătesc obligaţiile provenite din contractele de împrumut în termen de cel mult 5 zile lucrătoare de la data scadenţei arătată la anexa nr. 1 din contractul de împrumut, comisionul arătat la paragraful(1) se bonifică cu 50/100. 

COMISIOANELE PENTRU DIFERITE PRESTAȚII EFECTUATE PENTRU MEMBRII C.A.R. SPERANȚA APROBATE PRIN HOTĂRÂREA ADUNĂRII GENERALE NR. 1/30.03.2019

 1. Comisionul pentru lichidarea contului de evidenţă şi a celorlalte conturi, inclusiv arhivarea datelor în format electronic şi pe suport de hârtie: 180 lei;(la retragerea, decesul ori excluderea membrului)
 2. Comisionul pentru restituire a fondului social contractat pe termen: 6,3 %  din suma restituită;
 3. Comisionul pentru restituirea fondului social fără rezilierea contractului de fond social: 10 %  din suma restituită;
 4. Comisionul pentru restituirea fondului social cu rezilierea contractului de fond social înainte de termen: 18 % din suma restituită;
 5. Comisionul pentru restituirea fondului social cu repartizare lunară a dobânzii şi indexarea anuală cu rata inflaţiei: 10% din suma restituită;
 6. Comisionul pentru informaţii referitoare la situaţia contului de evidenţă şi a fondului social este 0 lei pentru prima informare; 16 lei pentru a doua informare; 18 lei pentru a treia şi 25 lei pentru următoarele informări.
 7. Comisionul pentru transfer de la contul bancar al C.A.R. SPERANȚA deschis la CEC BANK la conturile bancare ale membrilor deschise la alte bănci decât CEC BANK SA: 16 lei/transfer;
 8. Comisionul pentru încasare a sumelor transferate la conturile C.A.R. SPERANȚA de către membrii de la alte bănci decât CEC BANK SA: 9 lei/transfer. 
 9. Comisionul de transfer a fondului social între membrii C.A.R. SPERANȚA: 0,9% din suma restituită dar nu mai puțin de 18 lei.
 10. Comisionul de restituire a fondului social cu repartizare lunară a dobânzii și indexare anuală cu rata inflației în cazul în care membrul solicitant încheie un contract nou de fond social pe termen de 36 luni 3,6% din suma restituită.
 11. Comisionul de restituire a fondului social cu repartizare lunară a dobânzii și indexare anuală cu rata inflației în cazul în care membrul solicitant încheie un contract nou de fond social pe termen de 48 luni 2,7% din suma restituită.
 12. Comisionul de restituire a fondului social cu repartizare lunară a dobânzii și indexare anuală cu rata inflației în cazul în care membrul solicitant încheie un contract nou de fond social pe termen de 60 luni 1,8% din suma restituită.
 13. Comisionul de restituire a fondului social cu repartizare lunară a dobânzii și indexare anuală cu rata inflației în cazul în care membrul solicitant încheie un contract nou de fond social pe termen de peste 60 luni 0,9% din suma restituită.
 14. Comisionul de administrare a contului de evidență: 2,50 lei/lună;

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI LEGĂTURA CU MANAGERII BIROURILOR TERITORIALE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *