Casa de Ajutor Reciproc Speranța este o instituție financiară nebancară, o asociație a locuitorilor Ținutului Secuiesc. Constituită în urmă cu 21 de ani (28 mai 1996) a servit la început unui număr de 24 de membri pentru ca astăzi peste 1600 de membri să se bucure de avantajele oferite de aceasta.

Aceasta este constituită de către oameni și pentru oameni, iar rolul ei este intrajutorarea membrilor, formarea unei comunități care să aducă avantaje tuturor celor ce fac parte din ea cât și regiunii în care aceștia își desfășoară activitatea.

Comunitatea noastră își desfășoară în prezent activitatea în 3 județe: Covasna, Harghita și Mureș; numărând 8 birouri teritoriale. În următoarea perioadă se urmărește extinderea activității către județele Sibiu și Brașov.

Pentru a deveni membru vă așteptăm la unul din birourile noastre teritoriale:

HARGHITA   |  MUREȘ  |   COVASNA

În calitate de membri, cei ce fac parte din comunitatea noastră se bucură de o serie de avantaje printre care: împrumuturi financiare, soluții de economisire cu dobânzi avantajoase, ajutor în cazul unor evenimente importante, fericite sau nefericite.

Oamenii sunt elementul central al activității noastre, astfel, spre deosebire de alte instituții financiare nebancare, C.A.R. Speranța este locul unde vrem ca oamenii să găsescă înțelegere și ajutor, lucru care nu este greu într-o comunitate și cu membrii săi. Din acest motiv, există o serie de avantaje specifice serviciilor noastre ce nu se regăsesc în alte sisteme. Printre acestea se numără:

  • Acces la o gamă de împrumuturi avantajoase

Achitarea ratei la timp vă aduce parte din comision înapoi. Plătiți mai puțin când plătiți la timp.

  • Posibilitatea de a economisi inteligent

Soluțiile noastre de economisire se mulează perfect atât pe termen scurt cât și pe termen lung oferind dobânzi avantajoase și posibilitatea de a accesa împrumuturi și mai mari pentru a completa diferența de bani de care aveți nevoie.

  • Stabilitate și siguranță

Siguranța și stabilitatea vin garantate atât prin modul de lucru care pune accentul pe om și corectitudine, cât și prin apartenența la toate normele legale în vigoare. Cea mai de preț garanție vine odată cu cei peste 22 de ani de activitate.

  • Suport în cazul evenimentelor importante

Unele evenimente cer o implicare financiară sporită din partea membrilor. În acest sens, C.A.R. Speranța oferă o serie de ajutoare.

  • Puterea de decizie

Spre deosebire de sistemele bancare sau IFN-uri, CASA DE AJUTOR RECIPROC SPERANȚA DIN ODORHEIU SECUIESC oferă rol în procesul decizional fiecărui membru. Cu alte cuvinte ca membru vă  bucurați de o serie de drepturi care în final înseamnă că vă alegeți reprezentanții, hotărâți ce se întâmplă cu banii voștri, cum se schimbă asociația și nu numai.

Vă așteptăm să aflați și mai multe din avantajele comunității noastre la unul din birourile noastre teritoriale din:

Harghita   |  Mureș  |   Covasna

Conducerea instituţiei se realizează prin consultarea directă a membrilor şi prin întrunirea în plen a Adunării generale a acesteia. În cadrul Adunării generale sunt aleși următorii: 3 consilieri ce asigură prin rotație conducerea timp de 3 ani, președintele executiv și doi consilieri supleanți.

Pentru mai multe informații cu privire la componența noastră vizitați  (Conducerea și administrarea C.A.R. SPERANȚA ODORHEIU SECUIESC).

Alegeți siguranța și încrederea acolo unde ceilalți o încearcă de peste 22 de ani!